Våra övernattningsställen

Hem till Bengt

Örn

Alldeles vid vattnet i en stor trävilla i det lilla samhället Örn hittas det personliga boendet och krogen Hem till Bengt.

På tomten nära huset finns stugor i olika storlekar. Alla rum har dusch och WC, Sängarna hos Hem till Bengt är 80 cm breda. Precis som på våra övriga övernattningsställen serveras här frukostbuffé, lunchpaket för vandringen och trerätters middag. Hem till Bengt har fullständiga rättigheter. Här finns också jacuzzi högt belägen med utsikt över Örnefjorden

Bohus-Malmöns pensionat

Bohus-Malmön

På ön Bohus-Malmön hittas Bohus-Malmöns pensionat som har 120 bäddar fördelade på två olika byggnader. I huvudbyggnaden finns 12 rum med dusch samt toalett. Pensionatet har även nio exklusiva stugor på 68 kvm. Pensionatet har också en konferensanläggning. Dessutom finns en restaurang med fullständiga rättigheter.


Hotell Kungshamn

Kungshamn

I Kungshamn högt uppe på berget med utsikt över hamnen ligger Hotell Kungshamn. De har 23 rum i olika storlek och med Vandra utan packning bor du i dubbelrum eller lägenhetssuite beroende på tillgänglighet. Hotellets lobby och restaurang är helt nyrenoverade. Dubbelsängarna är 160 eller 180 cm breda. Bastu och jacuzzi finns men måste alltid förbokas. Konferensmöjligheter finns.


Utpost Hållö

Hållö

På den spektakulära ön Hållö ligger Hållö fyr, vandrarhemmet Utpost Hållö samt ett litet kapell.

När du bor här tar du färjan från Kungshamn eller Smögen.

I övrigt fungerar allt nästan som på våra övriga övernattningsställen; bekvämt boende med lakan och handduk samt frukost, lunch och middag. Vandrarhemmet har 38 bäddar, varav två stycken 5-bäddsrum, fyra stycken 4-bäddsrum och fyra stycken 3-bäddsrum. Samtliga rum har dusch och handfat. Toalett finns på gaveln till ett av husen. Skaldjursbuffé till middag ingår. Utpost Hållö har inte serveringstillstånd för alkohol.

Hunnebostrands vandrarhem

Hunnebostrand

Hunnebostrands vandrarhem är fördelat på ett antal byggnader med sju sovrum i varje. I varje hus delar de boende på två badrum, två duschrum och en WC. Lakan och handdukar ingår. Vandrarhemmet har egen restaurang med fullständiga rättigheter.

Sotenäs Golfhotell

Hunnebostrand

Sotenäs Golfhotell har 17 rum med dusch och WC och konferensmöjligheter för 10-12 personer. Vid boende på Sotenäs Golfhotell kan du även boka Greenfee 18 hål genom Vandra utan packning för 450 kr/person.


Ramsviks Övergård

Ramsvik

Naturen är nära ute på naturreservatet Ramsvik där du hittar Ramsviks Övergård. Du bor i en mycket avkopplande miljö i rymliga lägenheter med uteplats och i det gamla stallet serveras frukostbuffén. Gården har totalt plats för 40 boende i 11 stugor och lägenheter.