Utöka ditt vandringspaket med en

uppelvelse till havs

Starta eller avsluta din vandringsdag med en härlig båtresa bland Bohusläns kobbar och vackra kustsamhällen. Några av våravandringssträckor kräver i några fall transport från eller till boendet och kan nu på ett mer upplevelserikt sätt nås med båt. Båtresan bokas enkelt samtidigt som våra vandringar och boenden. Med ett tillägg på 450 kr per person får du en unik båtresa som passar för just ditt vandringspaket.


Transporten sker i en ny och stabil motorbåt där det finns möjlighet att sitta såväl inne som ute. Båten är 7,55 meter lång och tar 8 personer. Bengt Låstbom, som också står bakom vårt övernattningsställe ”Hem till Bengt” är kapten. Förutom att vara en erfaren skeppare med klass V111-behörighet för Sjöbefäl är han också volontär inom Sjöräddningssällskapet. Båten är godkänd för persontrafik och både båt och passagerare är försäkrade under resans gång. Räddningsvästar till samtliga passagerare finns ombord.Säker båttransport


Våra båttransporter sker i en stabil motorbåt som tar 8 passagerare och alltid körs av erfarna sjöbefäl..


Vackra kustsamhällen


På båtturerna kan du bland annat få se de pittoreska kustsamhällena Smögen, Kungshamn, Bohus-Malmön och Hovenäset från havet.


Skärgård och öppet hav


Våra båtturer går genom lika föränderliga miljöer som våra vandringar. Du åker mellan kobbar och skär såväl som med utsikt över horisonten på öppet hav.