Boende

Våra övernattningsställen

Bohus-Malmöns Pensionat

På ön Bohus-Malmön hittas Bohus-Malmöns pensionat som har 120 bäddar fördelade på två olika byggnader. I huvudbyggnaden finns 12 rum med dusch samt toalett. Där finns också ytterligare 15 rum, som har dusch och toalett i korridoren. Pensionatet har även nio exklusiva stugor på 68 kvm. Pensionatet har också en konferensanläggning. Dessutom finns en restaurang med fullständiga rättigheter.

http://www.bohus-malmon.se

Hem till Bengt i Örn

Hotel Kaprifol i Hunnebostrand

Alldeles vid vattnet i en stor trävilla i det lilla samhället Örn hittas det personliga boendet och krogen Hem till Bengt. Här finns i Bengts hus ett dubbelrum med WC och dusch nära rummet och som man disponerar själv. På tomten nära huset finns två stugor med tre sovrum varav ett är rymligt och två är lite mindre. Varje rum i stugorna har wc och handfat på rummet och dusch delar man. Den finns på gaveln av den ena stugan. Sängarna hos Hem till Bengt är 80 cm breda. Precis som på våra övriga övernattningsställen serveras här frukostbuffé, lunchpaket för vandringen och trerätters middag.

http://www.hemtillbengt.se


Utpost Hållö


I Hunnebostrand ligger Hotel Kaprifol, som är det lilla, personliga hotellet med personligt inredda rum i två olika byggnader. Hotel Kaprifol har bland annat en stor frukostbuffé, café, fullständiga rättigheter i restaurangen och en romantisk trädgård där det bland annat odlas vinrankor.

http://www.kaprifol.com


Hållö är en spektakulär plats och en karg och makalöst vacker ö med kända Hållö fyr, vandrarhemmet Utpost Hållö samt ett vackert kapell och ändlöst med granit. När du bor här vandrar du till hamnen på Smögen och får sedan skjuts med båt sista biten. I övrigt fungerar allt nästan som på våra övriga övernattningsställen; transport av packningen medan du vandrar, bekvämt boende med lakan och handduk samt frukost, lunch och middag. På Utpost Hållö finns också möjlighet att hålla konferenser. Vandrarhemmet har 38 bäddar, varav två stycken 5-bäddsrum, fyra stycken 4-bäddsrum och fyra stycken 3-bäddsrum. Samtliga rum har dusch och handfat. Ett fullständigt utrustat kök och tre toaletter kompletterar rummen. När ni bor på Utpost Hållö ingår alltid skaldjursbuffé till middag. Utpost Hållö har inte serveringstillstånd för alkohol. Utpost Hållö kan endast ta emot sällskap om minst fyra personer för övernattning.

http://www.utposthallo.seSmögens Hafvsbad

Hotell Smögens Hafvsbad på ön Smögen är ett hotell med såväl konferensavdelning som spaanläggning. Hotellet har 76 rum i två byggnader och i spaavdelningen finns förutom pool, bubbelpool, bastu och relax möjlighet att beställa exempelvis massage eller andra behandlingar. Hotellet har en restaurang och bar med fullständiga rättigheter.

http://www.smogenshafvsbad.se

Bottna Inn

Mellan Bovallstrand och Hamburgsund, omkring 600 meter från havet, ligger Bottna Inn, ett familjärt hotell som i dagsläget har nio rum. Alla rum har egen dusch och toalett samt egen uteplats. Från den stora solaltanen kan du njuta av solnedgången över Bottnaviken. Bottna Inn har även konferensmöjligheter.

https://www.bottnainn.se/


Ramsviks Övergård

Naturen är nära ute på naturreservatet Ramsvik där du hittar Ramsviks Övergård. Du bor i en mycket avkopplande miljö i rymliga lägenheter med uteplats och i det gamla stallet serveras frukostbuffén. Gården har totalt plats för 40 boende i 11 stugor och lägenheter.

http://www.ramsviksovergard.se

Så funkar det!

Ankomst sker på kvällen före första dagens vandring. Då serveras middag och övernattningen sker i dubbelrum. På morgonen serveras frukost och du får en karta och ett lunchpaket samt dryck med dig. På kvällen, efter vandringen, kommer du fram till ett nytt övernattningsställe och det serveras återigen middag. Ditt bagage har transporterats dit under dagen. Samtliga rum har dusch och WC på rummet.

Vad ingår?

  • Övernattning i dubbelrum med lakan, handdukar och egen toalett samt dusch.
  • Samtliga måltider; frukost på övernattningsstället, lunchpaket samt middag på nästa övernattningsställe.
  • Karta och ledbeskrivning med Vandra utan packnings sträckning samt rekommendationer om lämpliga lunch- och fikaplatser samt bad.
  • Transport av packning (om persontransporter blir nödvändiga för paketet ingår även dessa)


Psst! Samtliga övernattningsställen har gratis Wi-Fi.Hör av dig om du har några frågor!

info@vandrautanpackning.se