Båtupplevelse

Utöka ditt vandringspaket med en upplevelse till havs


Starta din vandringsdag på havet! Vi är glada att äntligen kunna presentera en efterlängtad nyhet. Nu finns möjligheten att kombinera vandringen med en härlig båtresa bland Bohusläns kobbar. Några av våra  vandringssträckor kräver transport från boendet och kan nu på ett mer upplevelserikt sätt nås med båt. Båtresan bokas enkelt på samma sätt som våra vandringar och boenden. Vi är mycket stolta att kunna erbjuda möjligheten att uppleva Bohusläns underbara natur även från havet  Med ett tillägg på 350 kr per person erhåller du en båtresa kombinerat med vandringen.

 

Transporten sker i en ny och stabil motorbåt där det finns möjlighet att sitta såväl inne som ute. Båten är 7,55 meter lång och tar 8 personer. Bengt Låstbom, som också står bakom vårt populära övernattningsställe ”Hem till Bengt” är kapten. Förutom att vara en erfaren skeppare med klass V111-behörighet för Sjöbefäl är han också volontär inom Sjöräddningssällskapet.

 

Båten är godkänd för persontrafik och både båt och passagerare är försäkrade under resans gång. Räddningsvästar till samtliga passagerare finns ombord.

 

Nyhet 2020!


Våra båttransporter sker i en motorbåt som tar 8 passagerare.