Priser & bokning

Vandra utan packning

Bokning och priser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandringspaket finns med 1, 2, 3 eller 4 dagars vandring. Vill du vandra flera dagar kan vi givetvis alltid lösa det med fler sträckor. Vid en dags vandring ingår inga transporter. Vi skräddarsyr samtliga bokningar efter dina önskemål om datum och längd. Bokning sker för minst 2 personer.

 

Bokningsbar period under 2017 är 21 mars – 8 oktober.

 

I vandringspaketet ingår:

 

  • Övernattning i dubbelrum med dusch och WC samt lakan, handdukar och hygienprodukter
  • Helpension med frukostbuffé, lunchpaket och trerätters middag (du behöver inte göra några egna bokningar)
  • Kartor och Vandra utan packnings unika ledbeskrivningar
  • Transport av din väska till nästa övernattningsställe under varje vandringsdag (du får en etikett att fästa på din väska)
  • Om transport tillbaka till parkerad bil (eller annan transport) behövs ingår det.

 

Priser för 2017:

  • 21 mars - 22 juni; 1 590 kr per person och dag
  • 23 juni - 19 augusti (högsäsong på övernattningsställena); 1 890 kr per person och dag (tillägg för lördagar 100 kr/person)
  • 20 augusti - 8 oktober; 1 590 kr per person och dag

Om du önskar boka en extra övernattning i slutet av ditt vandringspaket och alltså inte avsluta paketet en eftermiddag går det givetvis bra, vi erbjuder då lite rabatterade priser på den sista natten. Fråga oss gärna vid bokning!

 

Samtliga priser ovan gäller när ni bokar för två personer och alltså i delat dubbelrum. Önskar du vandra ensam tillkommer ett enkelrumstillägg på 350 kr/dag. Detta tillägg är även möjligt att göra om du vill vandra ensam men med hund.

 

Det går utmärkt att vandra med Vandra utan packning med hund. Hundrum finns på Smögens Hafvsbad, Bohus-Malmöns pensionat och Hotel Kaprifol. Meddela om du vill boka hundrum för din vandring när du hör av dig till oss. I hundrummen får det plats en mellanstor hund eller två mindre. Att ta med hund kostar 250 kr/dygn.

 

Du bokar allt via oss och behöver inte kontakta någon annan innan ditt besök!

 

Bra att veta för din trygghet: Vi följer Paketreselagen, läs mer.

 

Särskilda resevillkor för Vandra utan packning:

Betalning: Anmälningsavgift 20% inom 2 veckor efter bokningen. Resterande 30 dagar före ankomst.

Du kan även betala ditt vandringspaket via Swish.

Avbeställningsskydd: Kan bokas till ett pris av 200 kr per person.

Några ord från tidigare vandrare

 

Vi är mycket nöjda med allt!!! Fantastiskt bemötande, fantastisk service, jättefina boenden och helt underbar mat. Vandring funkade superbra! Vi kortade av stråken något och landade på 7 + 14,5 + 7 km vilket funkade perfekt för barnen. Älskade speciellt all kustnära vandring! Och det var lätt att hitta, bra märkning och även lätt att se på kartan hur vi kunde korta sträckorna vid behov för barnen. TACK!

Vill tacka för en väldigt trevlig helg! Det var verkligen välordnat, bra service och mycket trevliga människor. Detta kan verkligen rekommenderas. Och så god mat vi fick med oss. Vi trodde nog bara att vi skulle få smörgås! Som extra bonus fick vi uppleva tumlare i vattnet utanför Bohus Malmön. Detta hade tydligen inte förekommit på flera år! Man ska ha tur ibland. Stort TACK från nöjda vandrare!

Vilket smart koncept! Härlig vandring nära havet, god mat och bra övernattningar. Väldigt smidigt med att få bagaget fraktat till nästa övernattning. Allt fungerade jättebra!

Tack för en fantastisk helg!

Ett fantastiskt omhändertagande med en naturupplevelse utöver det vanliga, dessutom god mat och tid för samtal och reflektion. Toppenbetyg!

Vi är mycket nöjda med vandringen. Boende, mat och bemötande var toppen.

Vår första vandring - underbara dagar!

Fantastisk natur som bjuder på allt från vindpinade klippor och svallande hav till grönskande ängar och betande kor.

Jättetrevligt. Kan rekommenderas!

Det totala vandringspaketet blev lösningen för oss pensionärer som ville uppleva Bohuslän utan daglig planering för boende och måltider. Vi Vuppare (VUP=vandra utan packning) möttes av god service och omtanke under de tre vandringsdagarna i augusti. Riklig frukost, lunchlådor i ryggsäcken och tvårättersmiddagar stärkte oss och de omväxlande vandringslederna gav oss nya fina upplevelser. Middag i kvällssol på Smögens vandrarhem Makrillviken är ett av flera fina minnen från vandringen. De röda näckrosorna på Malmön blev ett extra plus. Bagaget kördes mellan boendena. Vi vandrare åkte taxi (ingick i paketet) från Smögen till vandringsstart vid Sotekanalen en av dagarna. Även hämtning sköttes exemplariskt. Finfint! Vandra utan packning rekommenderar vi på det varmaste.

Vi gick 15 km i strilande regn men med gott humör och kommer fram till en varm dusch och en underbar middag. Vad kan man mer begära?

Detta var sommarens höjdpunkt!